کوره آزمایشگاهی را میتوان یکی از دستگاههایی دانست که در صنایع مختلف بسته به نیازشان مورد استفاده قرار میگیرید، به خاطر همین انواع کوره آزمایشگاهی بسته به عملکرد طراحی شده و روانه بازار شده است تا پاسخگوی نیاز تمامی مصرفکنندگان قرار بگیرید. کوره آزمایشگاهی علاوه بر اکثر آزمایشگاهها، در کارگاههای تولید سفال و سرامیک نیز برای پختن محصولات کاربرد دارد.
از آنجا که از این نوع کوره ها در محیط های مختلفی دمایی استفاده می شود، تولید کنندگان اغلب از محفظه های عایق و نسوز در ساخت و تولید کوره های آزمایشگاهی استفاده می شود. کوره های آزمایشگاهی بنا بر کیفیت، میزان عایق بودن و عوامل دیگر در بازه قیمتی نسبتا گسترده ای در بازار یافت می شوند.
همچنین لازم به ذکر است که روی برخی از مدل های کوره آزمایشگاهی قابلیت های جانبی ای مانند تایمر دیجیتالی و ترموستات دیجیتالی وجود دارد که می تواند برای بخش قابل توجهی از خریداران احتمالی به عنوان یک نکته مثبت در نظر گرفته شود.
دستگاه کوره آزمایشگاهی
جنس بدنه دستگاه کوره آزمایشگاهی از سیمان، آجر یا پنبه نسوز است تا بتواند درجه حرارت بالایی که کوره به منظور ذوب کردن یا پختن مواد مختلف ایجاد میکند را تحمل کند. المنتهای دستگاه کوره آزمایشگاهی در مدلهای مختلف تا بیش از ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد نیز گرما تولید میکنند. به خاطر همین میبایست بدنه کوره آزمایشگاهی از مقامترین جنس ساخته شود. لازم به ذکر است که به خاطر همین نیز استهلاک دستگاه کوره آزمایشگاهی نسبت به سایر تجهیزات آزمایشگاهی بسیار بالاست.
انواع کوره آزمایشگاهی
از آنجایی که کاربرد کوره آزمایشگاهی در آزمایشگاههای مختلف با هم متفاوت است، انواع کوره آزمایشگاهی مختلفی طراحی و تولید شده است تا بتواند پاسخگوی نیاز همه خواستهها باشد. برای مثال انواع کوره آزمایشگاهی که توان ایجاد درجه حرارت بالای ۱۱۰۰ درجه را دارند برای عمل خاکسترگیری از مواد مورد استفاده قرار میگیرند. یا انواع کوره آزمایشگاهی ۱۵۰۰ درجه برای ذوب مواد کاربرد دارند. در این بین مدلی از کوره آزمایشگاهی هوای گرم نیاز دارد که با اشتعال موادی چون گاز و گازوییل کار کرده و جزو متفاوتی از انواع کوره آزمایشگاهی است.
دیگر تگ های محبوب آرکا صنعت آروین را ملاحظه کنید :